QTeez-Superbe-Folie_1600x500

TEXTIEL FLEX

Voordelen:

KLEURVAST

WASBAAR TOT 80°

KLEUREN IN OVERLAY

GLANZEND

SPIEGELEND

REFLECTEREND

GLITTER

De meeste T-shirts worden in ons atelier bedrukt met Textiel Flex. Deze polyurethaan folie is slechts 50 micron (dun) en blijft daardoor na verwerking heel soepel. De folie is beschikbaar in 55 matte kleuren, maar óók in glanzende, spiegelende, reflecterende en glittervarianten.

Het ontwerp voor de opdruk wordt per kleur door onze snijplotter uitgesneden uit de folie en daarna met behulp van de heatpress per kleur op het textiel geperst. De temperatuur van de heatpress is circa 160°. Daarmee is meteen ook verklaard waarom wij bepaalde textielsoorten als fleece niet kunnen bedrukken. Als richtlijn kun je hanteren dat textiel dat je niet kunt strijken, óók niet door ons geperst kan worden.

De prijzen op deze website zijn gebaseerd op het gebruik van deze Textiel Flex. Voor het bedrukken van lycra (vooral in sportkleding) en nylon (in bijvoorbeeld regenjasjes) hebben wij speciale folies, die óók op deze specifieke ondergronden zeer goed hechten. In deze bijzondere folies zijn minder kleuren beschikbaar. Wil je dit soort items bij ons bestellen? Bel of mail ons dan even voor een gerichte prijsopgave.

Enkele voorbeelden: