QTeez-Slider-ZW-11_lr_1600x500

OVER ONS

QTeez (spreek uit als: kjoetiez) is een jong textielbedrijf, dat wij hebben opgericht omdat wij zelf al jaren “wild” zijn van T-shirts.

In traditionele kledingwinkels zijn natuurlijk al oneindig veel T-shirts te koop. Deze zijn in onze ogen helaas vaak “standaard”. Wil je iets speciaals, dan valt de prijs meestal tegen. Online is de keuze uit prints groter en kun je zelfs iets persoonlijks op een T-shirt laten drukken. Helaas zijn de prijzen dan meestal navenant, valt de pasvorm van het T-shirt in de praktijk tegen of word je geconfronteerd met lange levertijden of hoge bezorgkosten.

Daarin lag, en ligt nog steeds, onze uitdaging. Doordat wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij jou kwalitatief goede T-shirts in standaard, maar ook in modieuze pasvormen aanbieden tegen een betaalbare prijs. Het assortiment van onze toeleveranciers is oneindig groot. Het onze daarmee in principe ook.

Wat ons verder onderscheidt van de gemiddelde webshop of textieldrukker, is dat wij jou óók van harte persóónlijk helpen. Onder andere met je ontwerp en je textiel- en materiaalkeuze, maar bijvoorbeeld óók met de mogelijkheid de artikelen bij ons te komen passen en op te halen.

Heb je een eigen ontwerp gemaakt, mail het ons dan. Bij voorkeur in .JPEG-formaat voor Textiel Flex, voor DTG-print en zeefdruk bij voorkeur in .EPS-formaat. Heb je zelf nog geen ontwerp voor je opdruk, maar wel een afbeelding van een voorbeeld, mail ons dan die afbeelding. Wij nemen dan spoedig contact met je op om te bespreken of en hoe wij jou behulpzaam kunnen zijn bij het ontwerpen van jouw opdruk, met behulp van onze professionele designsoftware.  

Kortom, wij van QTeez bieden jou legio mogelijkheden om leuke, betaalbare T-shirts te bestellen. Voor jezelf, iemand anders (bekijk ook de QTeez GiftCard), je bedrijf, sportteam of evenement. Dat doen wij door met veel plezier en enthousiasme het hele proces persoonlijk te begeleiden. Heb je ideeën of vragen, bel of mail ons dan… Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!